Familjen Hudd-Träskelin

Fysisk aktivitet och rörelseglädje, en högprioriterad värdering för vår aktiva familj.

Fortsätta motionerande under graviditeten

Båda vi föräldrar har under hela vår uppväxt gillat att träna och en av våra första träffar gjordes löpandes. Då vi väntade vårt första barn, Elis som är född 2011, ville vi möjliggöra ett fortsatt motionerande och köpte en löpvagn som var tillgänglig i en lokal affär. Efter att ha löpt ca 750 km med den var den helt slutkörd och gick knappt att promenera med. Då vi väntade vårt andra barn, Signe som är född 2014, ville vi ha en bättre vagn och uppgradera till en Thule Chariot vagn. Vid första länken var vi sålda, såhär ska en löpvagn fungera! I det skedet bestämde vi oss att starta företaget Active Family AB för att inspirera nyblivna föräldrar till fortsatt aktivitet och göra Thule active with kids mera tillgänglig i Finland och närområdet så att fler föräldrar kan njuta av att röra på sig tillsammans med sina små älsklingar.  

Thule - bästa löpvagnarna på marknaden

Då vår första Thule vagn hade rullat 4500 km i all slags terräng bytte vi ut hjullagren och vagnen var som ny igen, otrolig kvalitet! Och jo det går att beställa reservdelar. Det fanns dock några småsaker som vi ville utveckla med vagnen som vi också gav feedback på. Några år senare uppgraderades Thules multifunktionella vagnar och då hade alla de önskemål som fanns på vår lista förbättrats och vi kan rakryggade påstå att Thule Chariot multifunktionella modellerna är de bästa löpvagnarna på marknaden, som därtill går att cykla, skida och ”strolla med”. Förutom multifunktionella vagnarna har Thules utbud växt både med löp- och stadsvagnar, bärryggsäckar och cykelbarnstolar. Våra egna barn har växt förbi småbarnsperioden, men vi vill fortsätta sprida vår erfarenhet och inspirera andra genom att förmedla Thules active with kids sortiment.

Swimfin är en annan produkt som har varit med från första början och som vi var näst intill lika imponerade av. Barnen tyckte den var rolig och lärde sig snabbt att simma med hjälp av fenans egenskaper.

Produkter som inspirerar till träning och aktivitet

Active Familys grund ide´ är att förmedla produkter som vi själva inspirerats av och skapar förutsättning till ännu större rörelseglädje. Vårt produktsortiment kommer att växa i takt med att våra barn växer och att vi upptäcker nya produkter som hjälper oss.

De varumärken vi nu förmedlar är Cloudboots, Thule active with kids samt utvalda Thule premium produkter och Swimfin. Under 2023 kommer vi därtill att börja förmedla Saucony löpskor, Garmin puls och smartklockor och Sole löpband. Därtill rekommenderar vi cycli.fi för cykelutrustning och wasaup.fi för klätterutrustning.  

Vi välkomnar rörelseglädje!    

TOP
Varukorg 0