Thule Shine

645.00

Valitse väri, josta pidät eniten

  • Kattavaa mukavuutta
  • Vauvasta taaperoon
  • Pienikokoinen mutta tilava
Tekniset tiedot
Maximal viktkapacitet för barnvagn
Mitat taitettuna
Väri

Alaska sininen ja musta, Aluminum/Gray Melange, Black on black, Roosa, Vihreä

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Thule Shine”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuvaus

Kompakti kaupunkivaunu tarjoaa yleistä mukavuutta sekä lapsille että vanhemmille

Ota kaupunkiympäristö haltuun Thule Shinen avulla. Tämä on kompakti mutta tilava kaupunkivaunu, jonka avulla voit viettää päivän lapsesi kanssa. Säädettävä jalkatuki, ilmava kuomu ja pehmustettu istuin ovat mukavia lapselle vastasyntyneestä taaperoon. Vanhemmille tämä kevyt ja tukeva vaunu ovat helppokäyttöiset vilkkaimmissakin paikoissa.

Kattavaa mukavuutta

Tutustutpa sitten paikalliseen seutuun tai julkiseen liikenteeseen, lapsesi tuntee olonsa aina mukavaksi. Jokaisen pyörän jousituksen ansiosta kyyti on tasaista ja nautinnollista jopa mukulakivikaduilla. Kokonaan laajennettava kuomu, kallistus lähes vaakatasoon ja sisäänrakennettu jalkatuki pitävät lapsen olon mukavana ja mahdollistavat nokoset jopa kiireisen kaupungin sydämessä.

Kevyt ja vakaa

Nämä tukevat vaunut ovat helposti ohjattavissa jopa ahtaissa paikoissa vaivattoman yhden käden ohjattavuuden ja kevyen rakenteensa ansiosta. Vaunujen kestävät materiaalit takaavat vakauden ja vastasyntyneen tai taaperoikäisen turvallisuuden.

Kompakti ja joustava

Vaunut voi taittaa kokoon kätevästi yhdellä kädellä sisäänrakennetun kahvan avulla, mikä tekee niistä helposti mukana kuljetettavat. Vaunut ovat taitettuina kompaktin kokoiset ja pysyvät pystyssä ilman tukea, minkä ansiosta niitä on helppo säilyttää kotona.

Lastenvaunut vastasyntyneille ja taaperoikäisille

Sopii käytettäväksi ensimmäisestä päivästä lähtien monin eri vaihtoehdoin ja kaikille elämäntyyleille. Varusta suosikkikaupunkivaunusi Thule Shine Bassinet-, Thule Newborn Inlay-, Thule Newborn Nest- tai Thule Shine Infant Car Seat Adapter -tuotteilla (lisävarusteet myydään erikseen, vauvankori ei ole saatavilla kaikilla markkinoilla). Kaikki vastasyntyneille tarkoitetut lisävarusteemme mahdollistavat mukavan kyydin lapselle.

Suuri säilytyskori

Suunniteltu stressittömään liikkumiseen ahtaissa paikoissa, kuten metrossa ja lähikaupassa. Mukana toimitetaan myös tilava helppokäyttöinen kori, joka kestää jopa 10 kg:n painon. Sen ansiosta voit lastata vaunuihin eväsretken varusteet kaupunkipuistoa varten ja varata silti riittävästi tilaa kotimatkalla suoritettaville viime hetken ostoksille.

 

TOP
Ostoskori 0