Hudd-Träskelin Perhe

Fyysinen aktiivisuus ja liikkumisen ilo, ovat tärkeitä arvoja aktiiviselle perheellemme.

Jatka harjoittelua raskauden aikana ja sen jälkeen

Koko elämämme ajan olemme molemmat vanhemmat pitäneet liikunnasta ja ensitreffimme tapahtui juosten. Kun odotimme ensimmäistä lastamme, vuonna 2011 syntynyttä Elistä, halusimme mahdollistaa liikunnan jatkumisen ja ostimme lenkkeilyrattaat, joita oli saatavilla lähikaupassa. Ajettuaan sillä noin 750 km, se oli täysin kulunut, eikä sillä pystynyt kävelemään. Kun odotimme toista lastamme, vuonna 2014 syntynyttä Signeä, halusimme paremmat rattaat ja päivitimme Thule Chariot -rattaisiin. Heti ensimmäisen lenkin jälkeen olimme myytyjä, näin lenkkeilyrattaiden kuuluu toimia! Siinä vaiheessa päätimme perustaa Active Family AB:n innostaaksemme vanhempia liikunnalliseen ja aktiiviseen elämäntapaan laadukkaiden ja toimivien välineiden avulla. Halusimme mahdollistaa Thulen saatavuuden Suomessa, jotta vanhemmat voisivat nauttia liikkumisesta pienten rakkaiden kanssa lähiympäristössä.

Thule, markkinoiden parhaat lenkkeilyrattaat

Kun ensimmäiset Thule-rattaat olivat kulkeneet 4500 km kaikenlaisessa maastossa, vaihdoimme pyörän laakerit ja rattaat olivat taas kuin uudet, uskomatonta laatua! Ja kyllä, voit tilata varaosia. Kärryllä halusimme kuitenkin kehittää muutamia pieniä asioita, joista annoimme myös palautetta. Muutama vuosi myöhemmin Thulen monitoimirattaat päivitettiin ja siihen mennessä kaikki listallamme olevat toiveet olivat kehittyneet ja voimme vakuuttavasti sanoa, että Thule Chariot -monitoimimallit ovat markkinoiden parhaat juoksurattaat, joita voi myös käyttää pyöräilyyn, hiihtoon sekä ”kävelyyn”. Monitoimirattaiden lisäksi Thulen valikoima on kasvanut. Valikoimasta löytyy niin juoksu- että kaupunkirattaita, kantoreppuja, kuin myös polkupyörän lastenistuimia. Omat lapsemme ovat kasvaneet taaperokauden ohi, mutta haluamme jatkaa kokemuksemme jakamista ja innostaa muita välittämällä eteenpäin Thulen aktiivisten lasten kanssa -valikoimaa.

Swimfin on toinen tuote, joka on ollut kanssamme alusta asti ja josta olimme lähes yhtä vakuuttuneita. Lasten mielestä se oli hauskaa ja he oppivat nopeasti uimaan evän ominaisuuksien avulla.

Harjoitteluun ja toimintaan inspiroivia tuotteita

Active Familyn perusideana on välittää tuotteita, joista olemme itse inspiroituneet, ja luoda edellytyksiä entistä suuremmalle liikkumisen ilolle. Tuotevalikoimamme kasvaa, kun lapsemme kasvavat ja löydämme uusia tuotteita, jotka tukevat liikkumistamme.

Tällä hetkellä myymämme tuotemerkit ovat Cloudboots, Thule aktive with kids sekä valitut Thulen premium-tuotteet ja Swmfin. Vuonna 2023 aloitamme myös Saucony-juoksukenkien, Garmin syke- ​​ja älykellojen sekä Sole-juoksumattojen myynnin. Pyöräilyvarusteiksi suosittelemme myös cycli.fi:tä ja kiipeilyvarusteisiin wasaup.fi:tä.

Tervetuloa liikkumisen iloon!

TOP
Ostoskori 0