Om oss och hur Active Family startades

Vi är en aktiv familj och gillar att göra saker tillsammans, vår familj består av Elis (2011), Signe (2014), Åsa och Joakim.

Aktiv familj tänket startade i samband med att vi fick vårt första barn, Elis, i augusti 2011. Under graviditeten köpte vi en "löpvagn" som rullade uppemot 3500 km. Vi konstaterade att löpning var en perfekt motionsform för en familj med småbarn. Åsa genomförde sitt första maraton redan 10 månader efter förlossningen.

När vi sedan väntade Signe började vi söka efter dubbelvagnar och kom in på Thules multifunktionella vagnar. Vagnen passade perfekt in i vår livsstil. Vi köpte vagnen och insåg att den överträffade förväntningarna och i jämförelse med vår förra vagn helt överlägsen. Att cykel och skidfunktionen dessutom fanns var toppen gav ett stort plus. Under året slog Joakim personliga rekord på flera distanser bland annat på huvuddistansen 3000 m hinder och placerade sig på tionde plats i Kaleva Spelen.

Vagnen är ännu i full användning och har en stor roll i Joakims hinderbanesatsning, med bl.a. Toughest och Tough Viking tävlingar. 

Att bilda familj och bygga hus har på många sätt varit utmanande men med rätt inställning och multifunktionellavagnen som redskap har vi haft möjlighet att ta hand om vår kondition på bästa sätt. Den erfarenheten vill vi dela med oss av! Resultatet blev att vi började importera vagnen till Finland!

Vår erferanhet säger att vagnen kan för många vara det ultimata träningsredskapet när barnen är små och föräldrarna har svårt att hitta tid att ta hand om sin egna fysiska kondition. Den är också det ekologiska, ekonomiska, smidiga och tidseffektiva valet nära man vill röra på sig och t.ex. ska föra barnen till dagvård, träffa vänner, ta sig till gymmet åka och handla.

Multifunktionella vagnar är den smarta lösningen för den aktiva familjen.

Välkomna att ta del av denna fantastisk produkt!

hälsar Active family, importörer av Swimfin och Thule Active with kids sortimentet