Meistä

Olemme aktiivinen perhe ja haluamme tehdä asioita yhdessä. Perheeseemme kuuluvat lapset Elis (s. 2011) ja Signe (s. 2014) sekä vanhemmat Åsa ja Joakim.

Aktiivinen perhe -ajattelutapa alkoi, kun saimme ensimmäisen lapsemme Eliksen elokuussa 2011. Olimme ostaneet raskauden aikana juoksuvaunut ja Eliksen synnyttyä juoksimme niiden kanssa yhteensä lähes 3 500 km. Huomasimme, että juoksu on todella hyvä liikuntamuoto perheen pienten lasten kanssa. Åsa juoksi ensimmäisen maratoninsa jo 10 kuukautta synnytyksen jälkeen.

Kun odotimme toista lastamme Signeä, aloimme etsiä vaunuja, johon molemmat lapset mahtuisivat. Thulen monikäyttöiset lastenvaunut  tulivat vastaan ja ne vaikuttivat sopivan täydellisesti juuri meidän elämäntapaamme. Hankimme vaunut ja totesimme, että ne ylittivät odotuksemme ja olivat ylivoimaiset verrattuna edellisiin vaunuihimme. Todella suuri plussa oli se, että Thulen monikäyttöisissä lastenvaunuissa on myös pyöräilytoiminto. Vuoden aikana Joakim sai henkilökohtaisia ennätyksiä useilla etäisyyksillä 3000 m estejuoksussa ja sijoittui kymmenennelle sijalle vuoden 2014 Kalevan Kisoissa.

Lapsiperheen arjen ja talonrakentamisen yhdistäminen on ollut monessa mielessä haastavaa, mutta oikealla asenteella ja Thulen monitoimisilla 

lastenvaunuilla olemme pystyneet huolehtimaan fyysisestä kunnostamme parhaalla mahdollisella tavalla. Halusimme jakaa tämän kokemuksen myös teidän kanssanne! Tästä syystä aloimme maahantuoda Thulen monitoimisia lastenkuljettimia Suomeen!

Omasta kokemuksesta tiedämme, että Thulen monitoimiset lastenvaunut voivat toimia myös monille muille lapsiperheen vanhemmille todella hyvänä harjoitteluvälineenä. Vaunut tekevät arkipäivän liikkumisesta todella helppoa ja turvallista silloin kun lapset ovat pieniä ja vanhempien on vaikea löytää aikaa omasta fyysisestä kunnosta huolehtimiseen. Vaunut ovat myös ekologinen, taloudellinen, kätevä ja tehokas valinta kun haluat liikkua ja viedä lapset päivähoitoon tai haluat käydä tapaamassa ystäviä, päästä kuntosalille tai käydä ostoksilla.

Thulen monitoimiset lastenvaunut ovat kätevä ratkaisu aktiiviselle perheelle. Tervetuloa hyödyntämään tätä fantastista tuotetta!


Tervehtien Active Perhe, Swimfin ja Thulen monitoimisten lastenkuljettimien maahantuoja